BAFF 2005


 HORARIS Dia 04-05-2005

Club Capitol
Sala 1

18:00h
Green Chair
(Corea del Sud)

20:00h
Passages
(China)

22:45
Holiday Dreaming
(Taiwan)

Club Capitol
Sala 2

18:00h
-

19:30
The World
(China)

22:30
The Hunter
(China)

CCCB

18:00h
Pa-Siyam
(Filipines)

20:30h
Appleseed
(Japó)

22:45h
Tropical Malady
(Tailandia)

Auditori
La Pedrera

18:00h
The Gravel Road
(Malasia)

20:30h
The Beautiful Washing Machine
(Malasia)

-

Casa Asia

17:00h
Jiffest
(Indonesia)


-

-


PEL·LÍCULES RECOMANADES


Avui la cosa es complica, recomanem el que anirem a veure, la majoria perquè no ho hem vist. Evidentment pel•lícules com The World (la recomanarem divendres) o Tropical Malady (ja l’hem vista i no pensem tornari, però per alguna premsa especialitzada, ha sigut la millor pel•lícula del 2004) són absolutament recomanables

Green Chair

Última pel•lícula del veterà Park Chul-soo, del qual no n’he sentit a parlar mai. Destacar que al 1996 va filmar una pel•lícula anomenada “7 raons de perquè una cervesa és millor que una amant” de la qual em declaro des d’aquest moment fan incondicional, tot i no haver-la vist.
Aquesta última cinta està basada en fets reals, on una dóna es acusada de seduir a un menor...


Passages


Pel•lícula Xina. No sé que dir-vos. Jo amb això ja en tinc prou per anar-la a veure. Si a sobre es tracte d’un viatge desencantat de 2 estudiants....Babetes veniu a mi!!

 

Holiday Dreaming

Pel•lícula taiwanesa “tendre i amable, plena d’optimisme i lluminositat”. Que no només de desgràcies viu el cinema asiàtic.
Parlant d’això, comentar que durant aquests dies de festival he vist més violacions que copules políticament correctes...Joder, estan fatal aquesta gent. Al final em presentaran una noia i li arrancaré la faldilla i la tiraré a terra per posseir-la en lloc de donar-li dos petons!!