GUIA DEL DESASTRE


Introducció


    Normalment el desastre no es fa, neix. Però amb el temps, igual que els vins, guanya. Per tant, si després de llegir-te aquesta petita guia, sents unes irrefrenables ganes de convertir-te en un desastre, és probable que per més que hi facis, per més que ho vulguis no assoleixis el teu objectiu. Així que hauràs de replantejar-te les teves creences o bé reafirmar-te en elles, si ser un desastre és el que desitges, i hauràs d'esperar a la reencarnació.

    Però tingues en compte una cosa, si quan tornis a nèixer ets realment un desastre, pot ser que no arribis a ser-ho mai (sumum del desastre, tot i que materialment no sigui consumat) i moris ofegat, entortolligat en la rudesa del teu propi cordó ombilical.

    Si no és així ,i neixes essent un verdader desastre és molt probable que intentis sortir pel forat que no toca i t'hagin d'acabar treient amb l'inestimable ajuda d'un "forcep", i apareguis amb el cap deformat (pur efecte acció-reacció, no esperis que t'estirin d'un altre lloc (ja que segurament acabaria amb la teva condició de desastre)).

    I en veure la llum, el resplendor de la vida, ja d'un principi començaran els simptomes,hauran de picar-te amb més força del normal, per aconseguir arrancar-te el primer plor.Aquest fet, segurament una simple anècdota que mai més serà tinguda en compte, excepte per alguna broma fàcil i familiar de l'estil -mira si et costen les coses que fins i tot per fer el primer plor vam haver d'ajudar-te més del compte-, acabarà repercutint en el fet de que tinquis el teu primer pinçament amb 23 anys , una inclinació tronc-pelvis de més de 45º als 25, o simplement una espatlla 5 cm més alta que l'altra.

    Però no et preocupis, potser amb els anys acabi aquest document a les teves mans, i comencis a lligar caps.I si no ets capaç de lligar-los, no te'n facis creus, serà simplement un fet,una circumstància viscuda durant tota la teva vida, i a la que n'estaràs totalment habituat, quelcom que portaràs sempre amb tu, i que millor no intentis mai canviar (això és molt important d'apendre, no intentis canviar les coses, deixea-les fluir, un canvi teu, serà una reafirmació més de les lleis de Murphy).

Si una petita punta d'interés se t'ha creat, o si al contrari no se te n'ha creat cap, et convoquem en ambdós casos a la propera entrega. Si seguies a en Teo (a la granja, a l'escola, va de compres,….), quelcom et sonarà familiar.

La propera entrega: A casa