PRESENTACIÓ ANY IIOk, un any. Nova cara. Els mateixos principis. La mateixa mala llet. Els mateixos visitants.
Orgullosos perquè sí, pq cada cop costa més trobar una constant, i A2NIN3M porta un any aquí. Un dels objectius principals que tenia.
S'han incorporat seccions d'opinió: Tot i que a A2NIN3M no ens interessa l'opinió dels visitants, creiem que era necessari per la pròpia supervivència.
Tenim també la col.laboració d'altres associacions individuals que esperem enriqueixin aquesta pàgina amb diferents punts de vista (dements i desagradables), la primera d'elles P.D. (Petites Destrosses). Esperem que no sigui la última.
Finalment el racó d'estudis anti-estadístics: Des Del Portal lloc de reflexió on els hi hagi amb temes que interessen a tothom.
Tot i que hi ha seccions encara no acabades, voliem començar aquesta nova etapa el dia que feiem 1 any. Si us molesta, ja sabeu a on caixar-vos, però si us plau, sigueu creatius i sobretot, desagardables.

Agraïments:
   -Tot i el nou disseny, no sóc gay. Malauradament la meva aversió envers l'anus masculí és gairebé tant gran com la meva misogínia. Així doncs és evident que:
1- Tinc un problema
2- Una dona ha intervingut en la supervisió del disseny d'aquesta pàgina.
El meu agraïment i amor eterns cap a aquesta meravellosa persona que un dia em va revelar que "Totes les dones són putes". No anomeno el seu nom pq no tinc el seu permís i pq els que mireu aquesta pàgina ja sabeu qui és.
   -A l'home que m'ha ensenyat tot el que sé de pàgines web. Per les constats tocades de collons que li faig es mereix el cel, i a sobre li pago enganxant-lo a tios amb els calçotets per sobre els pantalons amb factor de curació...No tinc perdó de Déu.
   - I finalment a ell. A la meva musa particular. No sé com s'ho fa però sempre acaba sent el Fan nº1 de tot!

Banda Sonora:
   Aquesta pàgina s'ha realitzat escoltant bàsicament el següent:
-CD's en mode repeat: SU (Lagartija Nick), Le phare (Yann Tiersen), Hard Candy (Counting Crows), Redemption's Son (Joseph Arthur), Neurotic Outsiders (=) i la cançó "How to disappear completely" de Radiohead
- La TV de fons, especialment inspiradors els programes d'anuncis de cinturons gimnàstics i la pel.lícula porno del Canal 25 (62 UHF) del divendres.

Després d'aquesta parrafada, si heu arribat aquí, vol dir que sou veritables creients. Aquesta secció tornarà a la seva normalitat properament.

Gràcies,

18-7-2002

A2NIN3M