PRESENTACIÓ (1) 

05-03-03: PRIMAVERA SOUND amb...

JULIAN COPE!

Senyors i senyores, els déus (o les pedres) ens han escoltat, el druida ens honorarà amb la seva presència!! El Sr. Cope en persona deixarà les seves pedres megalítiques i actuarà a Barcelona. Esperem que ens canti cançons, però pel simple fet que vingui, a mi com si ens vol explicar perquè està tant torrat i perquè els seus discos (de més de 2 cançons en 74 min.) són tant bons.
Serà al Primavera Sound els dies 23 i 24 de maig, la resta de cartell, força bonic:
2many dj’s, the go-betweens, john parish, nacho vegas, sonic youth, teenage fanclub, television, thalia zedek, the white stripes, yo la tengo etc... AAAAAAAAAAAHHHHHH!!
Encara que el CCCB hi tingui alguna cosa a veure, em sembla que aquest cop ens haurem de fotre, com es diu popularment....”Maricón l’últim!”

Grącies per la informació a la Marina!

22-02-03: X2 - 30 d'Abril 2002

Comencem a rebre els beneficis de la fel.lació del “Charlotín” al “Sr.”Bush, X2 es podrà veure a ESPAÑÑÑÑÑÑÑA dos dies abans de l’estrena als EEUU.
I parlant d’obrir boques, ja hi ha disponible el trailer de la pel.lícula : aquí.

21-02-03: Física aplicada!! - Nova secció!!!

Estem d’enhorabona ja que se’ns uneix a la família un nou membre (mai més ben dit): Gottlob.
Amb la secció Física Aplicada (F.A.). Doncs això, enigmes físics resolts per aquesta ment altruista que ens desvela qüestions altament transcendents i vitals.
Per començar: Petit càlcul: Nombre aproximat d’àtoms que conté el penis de Rocco Siffredi.

11-02-03: Uma Thurman amb una katana...La fantasia eròtica d'alguns de nosaltres feta realitat? Sí, d’acord, però a part d’això, és la última pel•lícula del Quentin Tarantino: Kill Bill.

+ gran!

07-02-03: Doncs si! I tant extranyes!

Per fi es resol l’enigma de les Estranyes pràctiques, Llgi ens rebel•la els seus descobriments. Les seves pèrdues de temps no han sigut inútils.
Nova entrega de les Petites Destrosses: Doncs si! I tant extranyes!

06-02-03: La solució definitiva per tots els misògins aquí reunits. Ja no haurem ni de recordar cares hipòcrites o paraules falses.

02-02-03:

"Si vas de parranda
i fa el dia moll,
si no tens bufanda
tindràs mal de coll"

26-01-03: Arriba un dia on un ha de separar-se del lloc on ha nascut. Aquell lloc on li han ensenyat tot, li han donat escalfor i ara, li donen el copet necessari perquè comenci a volar sol. Excitat pel que suposa, no sense una lleugera tristor d’abandonar el niu, es disposa a viure sol.
Gairebé un any i mig d’escalfor, protecció i recolzament. Ocupant un lloc de franc, per la patilla, i sense una queixa! (sí, a més d’un li pot semblar irreal, però encara hi ha gent en aquest món que fa coses així). El meu agraïment etern al responsable de FCDTD.
Sí senyors, FCDTD deixa d’existir ( no negaré una certa tristor ), i per tant el lloc actual d’A2NIN3M també.
Però com una bona mare amb el seu pollet poruc, ens dona l’empenta necessària perquè comencem una nova vida solets.
Avui hem reservat un domini per la nostre web . Així que properament (ja avisarem del dia exacte) ens trobarem a:

25-01-03: Ja ha arribat!!

24-01-03: "Estoy hecho de agua. Jamás se darán cuenta de ello, porque la tengo contenida. También mis amigos están hechos de agua. Todos. Para nosotros, el problema no sólo radica en que debemos andar sin ser absorbidos por la tierra, sino que debemos ganarnos la vida." (Jack Isidore)

18-01-03: “No ser agraït és de malparit”

Ja tenim aquí el disc de Casual, figura 11!!
Doncs això: 11 cançons, 1 obra mestra i un fantàstic multimedia amb video inclòs. 11€ ... masses 11.... Numerologia?...Mągia?...
Ok, és igual, és massa bo per perdre el temps en punyetes.

16-01-03:

"Benaventurats els nascuts en un dia com el d’avui, perquè la seva joia il•luminarà els camins foscos i els sons de tambors solitaris, a tots aquells que es deixin."

09-01-03: Per Freakis amb Adsl:
Paròdies de Spiderman i Lord of the Rings del genial Jack Black (Tenacious D, High Fidelity...) i la fantàstica Sarah M. Gellar (Buffy)

Spiderman (.mov/12MB)

LOTR (.mov/12MB)

31-12-02: Un dia avans del 2003, ens hem mirat la pągina (uns més que altres)...

...vegades!

20-12-02: ...

Kikujiro

[-]

- 5

- 4

- 3

- 2

- 1

-[+]