PRINCIPIS MORALS
Presentació A2NIN3M ANY II

Bases

·A2NIN3M és una associació individual no democràtica creada per la cara.

·No sorgeix de cap lloc ni pretén res en particular exceptuant la satisfacció pròpia.

·A2NIN3M no és una opció, és una necessitat.

Principis

1-Som mediocres i n'estem orgullosos
La mediocritat és la nostre raó de viure. Ens agrada i ens reconeixem com a tals. Per tant, qualsevol error sintàctic, ortogràfic, informàtic o d'altres milers possibles, és un orgull per A2NIN3M.
Creure's especial ha portat a molta gent a la frustració (per l'incomprenció dels altres o per la mediocritat pròpia no reconeguda). En aquest món ja hi ha prous frustrats amb aires de grandesa.

2-Eutanàsia legal per a tothom.
No només pels malalts terminals, si no per a tothom qui ho desitgi ( i si es pot, per alguns que no ho desitgen però que estarien millor morts que tocant les pilotes en aquesta vida (veure final del principi 1). A2NIN3M no és una associació violenta, per aquest motiu els hi desitja una mort tranquil.la i sense patiment.)

3-Les dones són putes.
És un fet i s'ha d'acceptar. A partir d'aquí es pot viure més tranquil. Per altra banda, si no ho fòssin no els hi agradarien al 99% dels homes, d'on s'extreu que els homes són subnormals del cul, però això és un altre tema.

4-El CCCB fa cagar.
I especialment els "Amics del CCCB", inspiradors en part (no els hi donguem tot el mèrit, que ni això es mareixen) del principi nº2. Més explicacions a la seva pròpia secció.