TAULA D'HONORPersonatges, reals o no, que per algun motiu han influït en la construcció d'aquesta pàgina. Membres d'honor d'A2NIN3M tots ells.

Antonio Gasset:

Per demostrar que es pot ser misogin i amargat i viure en aquest mòn de Déu.

Fabià Estapé:

L'única persona capaç de fer-nos escoltar lliçons d'economia drets i amb el puny aixecat. Potser perquè diu les coses com són i deixa a cadascú al seu lloc.

Spider Jerusalem:

És l'home. L'únic capaç de pronunciar frases com: "Nunca te fíes de algo que sangra cuatro días pero no se muere." Senzillament genial.

Pepe Rubianes:

Només per la carta al "Charlotin" ja està més que justificada la seva presència aquí. Si a sobre continua dient les coses que li passen pel forro dels collons cada cop que surt per la TV o ràdio, no es pot discutir la nostra admiració cap a ell.

John Fante:

Aquest home és el gran inspirador d'A2NIN3M, i el seu llibre "Pregúntale al Polvo" el catalitzador necessari.
ARTURO BANDINI!
NI CARNE NI PESCADO NI MEMBRILLO EN CONSERVA!

Buddy Bradley

Cal dir alguna cosa? Tots tenim un Buddy dins nostre (alguns més que altres)

Leonard Cohen:

Per les seves cançons i novel.les, però sobretot per la manera d'explicar les coses. Un fragment:
"Breavman se sentaba ante la vieja ventana y veía a los muchachos mayores que iban a recogerla en los coches de sus padres. Se maravillaba de haber besado alguna vez aquellos labios que ahora sostenían cigarrillos. Viéndola entrar en los grandes coches conducidos por hombres jóvenes con blancas bufandas, viéndola sentarse como una duquesa en su carroza, mientras ellos cerraban la portezuela, daban la vuelta por delante del coche y se acomodaban con aires importantes en el asiento del conductor, tenía que convencerse a sí mismo de que alguna vez había disfrutado de aquella belleza y gracia.
Oye, en mi pulgar se te olvidó una de tus suaves fragancias."
(El Juego favorito)